15 Temmuz Şehitleri İlkokulu
KASIMPAŞA MAHALLESİ. ZEKİ DEREN SOKAK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLKOKULU NO 2 PASİNLER / ERZURUM

VİZYON

Akademik,sosyal,kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilecek ahlaklı ve başarılı öğrenciler yetiştiren ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim vererek, ahlaklı ve başarılı öğrenciler yetiştirecek, kalitede ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

BAŞARILAR

ilçede yapılan 3 ve 4. sınıf düzeyinde yapılan deneme sınavlarında her zaman derece öğrencilerimiz bulunmaktadır.

NORMAL

DERS BAŞLAMA SAATİ 08.40 DERS BİTİŞ SAATİ 14.20

KALORİFER(DOĞAL GAZ)

36 KM

PASİNLER/ERZURUM

Okulun Sınav Başarı Durumu

2021-2022 yılları yapılan sınavlarda ilçenin en başarılı okulu olmuştur. Daha başarılı olma yolunda ilermektedir.

Sportif Etkinlikler

Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ile öğrencileri Akıl ve Zeka Oyunları turnuvalarına yetiştiriyor.

Proje Çalışmaları

Tarih yazan Çocuklar Projesi okulumuzda yürütülmektedir. 2400 adet kitap ve dersliklerdeki çocuk kitaplıklarımız ile çocuklarımıza tarih bilinci kazandırıyoruz.